Visie & missie

Tand en mondzorg wil moderne tandheelkunde aanbieden volgens een aantal belangrijke principes:

Preventie

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Preventie is ons hoofddoel. Onze patiënten helpen een mooie glimlach te behouden. Een bijzondere aandacht gaat daarbij naar de allerkleinsten. Hen willen we een gezonde basis meegeven en hun leven lang begeleiden.

Individueel

We willen iedereen naar zijn noden en vragen behandelen, met respect voor overleg. Ondanks de grootte van de praktijk streven we naar een individueel contact. We willen werken aan tand- , mond- en mens-zorg!

Kwaliteit

We willen de hoogste kwaliteit en hygiëne blijven aanbieden. We doen dit volgens de strengste normen en zijn streng voor onszelf. Door het verenigen van verschillende specialisaties kunnen we u steeds de beste zorgen aanbieden.

Kenniscentrum

We brengen verschillende specialisaties binnen de tandheelkunde samen in een team. We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en organiseren zelf opleidingen. We willen een centrum zijn waar iedere patiënt of collega met zijn vragen terecht kan.

Team

We streven ernaar dit alles te doen in een goed georganiseerde praktijk waar de aandacht voor onze patiënten centraal blijft staan.

Tand- en mondzorg Geel

Laar 103, B-2440 Geel
014 58 53 87
info@tmzg.be
www.tandenmondzorg.be

Snelkoppelingen

Kinderhoek